TUOTEUUTISET

Nyt lanseeraamme neljä uutta kangasmallistoa yhdessä oliiviparkitun nahkamme Vitorian kanssa.

Se on bouclé, pellavakangas ja villa sametti, jotka yhdistyvät valikoimaamme Kokoelmat sisältävät useita lämpimiä värejä. Näiden lisäksi lanseeraamme myös jacquard-kankaan, jossa on kuusi erilaista kuviota, jotka sopivat erittäin hyvin huonekalujen verhoiluun.

Suuri uutinen on, kuten mainittiin, oliivinparkittu nahka, joka on hienointa aniliinilaatua ja tuotettu kestävämmällä prosessilla.

REGENT

on villasamettia, joka sopii huonekaluihin ja sisustukseen. Tässä pehmeässä sametissa on aitoa villaa ja kangas on kudottu Euroopassa useista erilaisista kestävistä materiaaleista – BCI-puuvillasta, villasta ja Tencelistä. Mallistoa on saatavana monissa ihanissa väreissä.

LINA

on pellavakangas, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Mallisto sisältää monia upeita ja lämpimiä värejä, jotka yhdistyvät pellavakankaan vankan rakenteen kanssa. Kangas sopii huonekaluihin, verhoihin ja sisustukseen.

MARLON

on kestävä bukleekangas, jossa on paljon rakennetta, joka yhdessä lämpimien värisävyjen kanssa antaa retrotunnelman. Buklee on kudottu kierretystä langasta, jossa muodostuu pieniä silmukoita, jotka antavat langalle sen muhkean rakenteen. Bukleekankaan pääominaisuus on juuri muhkea pintarakenne. Kangas soveltuu huonekaluihin ja sisustukseen, se on valmistettu kierrätysmateriaalista minimaalisella vedenkulutuksella.

VITORIA

nahka on valmistettu hienoimmasta aniliinilaadusta ja se on valmistettu pehmeäksi ja miellyttäväksi myrkyttömällä parkitusprosessilla, jossa vaikuttava aine tulee oliivinlehdistä. Nahassa näkyvät kaikki luonnolliset ja aidot nahan jäljet, jotka luovat laadukkaan tunteen. Vuodat ovat eurooppalaisia ​​ilman kohoumia tai polttomerkkejä ja tulevat huolellisesti valituilta toimittajilta parkitsijan lähialueelta.