NEVOTEX TIETOA MEISTÄ

Nevotex on Pohjois-Euroopan johtava tekstiilien, nahan, teknisten materiaalien ja työkalujen toimittaja sisustusratkaisuihin ja huonekalujen valmistukseen. Toimintaamme leimaavat kokemus, asiantuntemus ja intohimoinen suhtautuminen muotoiluun, väreihin ja tekstuureihin. Autamme verhoilijoita, huonekaluvalmistajia, arkkitehteja ja suunnittelijoita toteuttamaan ideoitaan: valikoimaamme kuuluu tuhansia kankaita, materiaaleja ja tarvikkeita. Viron Narvassa sijaitsevassa tuotantopalveluita tarjoavassa ompelimossamme räätälöimme kaiken tarvittavan aina kattavista ratkaisuista kansainvälisen tehdasteollisuuden yksityiskohtiin saakka.

LUOVA KUMPPANI – IDEASTA VALMIISEEN TUOTTEESEEN

Asiantuntijamme ja projektitiimimme auttavat sinua kaikessa aina materiaalien valinnasta, suunnittelusta ja leikkaamisesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Vastaamme laadusta koko projektin ajan, ja meidät tunnetaan korkeasta toimitusvarmuudesta, lyhyistä toimitusajoista ja selkeästä viestinnästä.


Vuodesta 1886

Nevotexin perusti vuonna 1886 englantilainen Henry I C Lovegrove nimellä Nässjö Vaddfabrik. Albert Fritz otti yrityksen johtoonsa 12 vuotta myöhemmin ja se on edelleen hänen perheensä omistuksessa. Yhdessä Henry ja Albert loivat perustan sille osaamiselle ja laadulle, joka on edelleen materiaalejamme ja tuotteitamme yhdistävä punainen lanka. Yrityksen nimeksi tuli Nevotex vuonna 1968, ja nykyään Nevotex on kansainvälinen konserni, jolla on myynti- ja jakelutoimintaa sekä omaa tuotantoa.

ARVOT

Ammattitaito, innovointi ja sitoutuminen. Nämä ovat arvoja, jotka ovat ominaisia liiketoiminnallemme ja yrityskulttuurillemme. Nevotex pyrkii aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, pitämään sopimuksensa ja vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin.
 

Tämä tapahtuu muun muassa

etsimällä tehokkaita ja laadukkaita ratkaisuja, pyrkimällä maksimaaliseen liiketoiminnan etuun ja ottamalla vastuu hyvistä suhteista asiakkaisiin, toimittajiin ja yhteistyökumppaneihin, edistämällä kestävä kehitystä ympäristön, talouden ja yhteiskunnan kannalta, olemalla uteliaita ja luovia ja etsimällä jatkuvasti kehittämismahdollisuuksia sekä suhtautumalla aloitteellisesti uusiin polkuihin ja ratkaisuihin, jotka tuovat etua asiakkaille, toimittajille ja yhteistyökumppaneille.

TOIMINTA

Nevotexin toiminnan ydin sijaitsee Ruotsissa Smålandin ylängöllä Nässjössä. Siellä ovat pääkonttorimme ja keskusvarastomme, jossa on tuhansia erilaisia kankaita, nahkoja, kudoksia, työkaluja ja tarvikkeita. Sieltä lähetämme päivittäin toimituksia huonekaluvalmistajille, suunnittelijoille ja muille asiakkaillemme ympäri maailmaa. Nässjössä on myös suurin näyttelytilamme, jossa mallistoomme ja tuotteisiimme on mahdollista tutustua lähietäisyydeltä.
OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoa Nevotexista?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää valikoimastamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua. Ota yhteyttä