Asiantuntijamme ja projektitiimimme auttavat sinua kaikessa aina materiaalien valinnasta, suunnittelusta ja leikkaamisesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Vastaamme laadusta koko projektin ajan, ja meidät tunnetaan korkeasta toimitusvarmuudesta, lyhyistä toimitusajoista ja selkeästä viestinnästä.

Vuodesta 1886

Nevotexin perusti vuonna 1886 englantilainen Henry I C Lovegrove nimellä Nässjö Vaddfabrik. Albert Fritz otti yrityksen johtoonsa 12 vuotta myöhemmin ja se on edelleen hänen perheensä omistuksessa. Yhdessä Henry ja Albert loivat perustan sille osaamiselle ja laadulle, joka on edelleen materiaalejamme ja tuotteitamme yhdistävä punainen lanka. Yrityksen nimeksi tuli Nevotex vuonna 1968, ja nykyään Nevotex on kansainvälinen konserni, jolla on myynti- ja jakelutoimintaa sekä omaa tuotantoa.


Arvot

Ammattitaito, innovointi ja sitoutuminen. Nämä ovat arvoja, jotka ovat ominaisia liiketoiminnallemme ja yrityskulttuurillemme. Nevotex pyrkii aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, pitämään sopimuksensa ja vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin.

Tämä tapahtuu muun muassa


Toiminta

Nevotexin toiminnan ydin sijaitsee Ruotsissa Smålandin ylängöllä Nässjössä. Siellä ovat pääkonttorimme ja keskusvarastomme, jossa on tuhansia erilaisia kankaita, nahkoja, kudoksia, työkaluja ja tarvikkeita. Sieltä lähetämme päivittäin toimituksia huonekaluvalmistajille, suunnittelijoille ja muille asiakkaillemme ympäri maailmaa. Nässjössä on myös suurin näyttelytilamme, jossa mallistoomme ja tuotteisiimme on mahdollista tutustua lähietäisyydeltä.


Försäljningschef Fredrik, Nevotex

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoa Nevotexista?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää valikoimastamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua. Ota yhteyttä

Ota yhteyttä