VERHOKANKAAT

GRAND DESIGN -ASUINTALO RUOTSIN LÄNSIRANNIKOLLA

KARU ARKKITEHTUURI JA PEHMEYS KOHTAAVAT RUOTSIN LÄNSIRANNIKOLLA

Miten luodaan kodikas tunnelma suureen omakotitaloon, jolle ovat ominaista karu arkkitehtuuri ja tyylikäs muotoilu? Sisustussuunnittelija Sofia Grankvistille Nevotexin verhokankaat olivat luonnollinen ratkaisu.
Hän sai toimeksiannon Grand Designs ‑televisiosarjan kuvausten yhteydessä.
– Useisiin huoneisiin tarvittiin pehmeämmät puitteet, ja sopivilla verhoilla tunnelmaa voidaan muuttaa ilman, että ne valtaavat koko tilaa. Olen tehnyt yhteistyötä Nevotexin kanssa aikaisemmin ja pidän kovasti uusista Bari- ja Bologna-mallistoista. Raikkaat värit ja laadukkaat materiaalit olivat juuri sopivia tähän projektiin.

Verhoilla ei ole sisustuksessa pelkästään esteettinen tehtävä. Materiaalin ominaisuudet vaikuttavat myös valon pääsyyn sisälle, yksityisyyteen, paloturvallisuuteen ja moneen muuhun seikkaan.
– Nevotexin verhokankaita käyttämällä pystyimme ottamaan huomioon kaikki nämä näkökohdat säilyttäen samalla siistin ja tyylikkään ilmeen, kertoo Sofia Grankvist.

ASIAKAS: It´s She AB
KOHDE: Omakotitalo Göteborgin ulkopuolella, suunnittelija arkkitehti Gert Wingårdh
VERHOKANGAS: Bari (väri: 003 beige, 007 grey), Bologna (väri: 004 silver, 002 pearl).
”Pidän kovasti uusista Bari- ja Bologna-mallistoista. Raikkaat värit ja laadukkaat materiaalit olivat juuri sopivia tähän projektiin.”

SOFIA GRANKVIST

It's she AB