Suunniteltuja tekstiilejä

AINUTLAATUINEN YHTEISTYÖ KEHITTII UUDEN TUOTEALUEEN

Meillä on ollut etuoikeus olla mukana ainutlaatuisessa projektissa, jossa Lisa Larsonin taiteellinen ilmaisu kohtaa laadukkaat kankaat. Lisa Larsonin ainutlaatuista muotoilua kunnioittaen lanseeraamme täysin ainutlaatuisen malliston, jossa on tekstiilejä sekä huonekaluihin että verhoihin sekä tyynynpäällisiä kolmella motiivilla: Leo leijona, Seepra seepra ja Mikey kissa.

TAIDESTA KERAMIIKALLE TEKSTIILILLE JA TYYNYILLE TAIDETEHEEN

KUULUT TAIDETEOKSET PAINETTAVAT UUDEN ELÄMÄN KANKAILLE

Yli 60 vuotta tunnustettuna keramiikkana toimineen Lisa Larsonin upeat eläinhahmot tunnetaan hyvin kaukana Ruotsin rajojen ulkopuolella. Kunnioitamme hänen ainutlaatuista muotoiluaan ja ylpeinä perinnön jatkamisesta, odotamme innolla tämän julkaisun ja uuden tuotealueen vastaanottoa.

Lisa Larson on luonnollisesti ollut vahvasti mukana projektissa ja valinnut kankaat erittäin huolellisesti. Yhdessä Lisa Larsonin kanssa Nevotex on valinnut nämä hahmot yksinkertaisesti siksi, että ne ovat niin lähellä sydäntämme. Se on täysin ainutlaatuinen kokoelma, jossa on sekä huonekalujen että verhojen kankaita sekä tyynyliinoja, joissa on kolme alun perin lanseerattua aihetta: Leo leijona, Seepra seepra ja Mikey kissa.

KANKAAT JA CUSION KANSIAT ALLEKIRJOITETTU LISA LARSON

SUUNNITTELUT TEKSTIILIT

Tyynyt on valmistettu Moa-kankaasta (Ökotex-sertifioitu) ja ne on kudottu Italiassa. Painatuksen tekee Ruotsissa ruotsalainen kirjapaino Stallaholm. Tyynynpäälliset ompelee omassa ompelutuotantomme Nässjössä. Painetut kankaat on painettu pellava- ja puuvillakankaalle nimeltä Caleido. Tämä tekstiili on kudottu samassa kutomossa kuin päällystyynyt, painama Stallaholm ja on myös Ökotex-sertifioitu. Nämä painetut kankaat ovat valittavissa 16 eri kuviokuvassa.

Lion Pillow ja Zebra Pillow ovat saatavilla koossa 40 x 40 cm ja 50 x 50 cm ja pohja on valkoinen tai beige. Kissa Mikey on saatavilla samoissa väreissä koossa 60 x 40 cm.

LISA LARSONIN KUULUT TEOKSET ON PAINETTU KANKAALLE

Ylpeänä voidessamme välittää perinnön lanseeraamme kokoelman tyynynpäällisiä ja myös painettuja kankaita Lisa Larsonin rakastetuilla aiheilla. Aivan kuten Lisa kunnioittaa hienojen materiaalien mahdollisuuksia, olemme valinneet erittäin laadukkaat tekstiilit. Öko-tex-sertifioiduilla kankailla paino- ja ompelutuotantoon Ruotsissa, Leo leijona, Seepra seepra ja Mikey kissa löytävät uusia konteksteja.

Olen aina ollut kiinnostunut kankaista. Se on kuin lasitteen valintaa, kun näen kauniin kankaan, luulen sen sopivan sinne tänne ja tässä projektissa erityisesti kankaiden laatu on inspiroinut.

Lisa Larson

Keramiikka
Ruotsalainen lehdistötiedote yhteistyöstä, kun Nevotex ja Lisa Larson lanseeraavat Designer-tekstiilejä:
Nevotex Lisa-Larson 2022 Designade textilier