ILOITSEMME SIITÄ, ETTÄ MEIDÄT ON SERTIFIOITU ISO 26000:2021 -STANDARDIN MUKAISESTI

Reilu kaksi vuotta sitten tehtiin päätös työskennellä kestävän kehityksen asioiden parissa entistä päättäväisemmin ja tavoitteellisemmin. Tavoitteeksi asetettiin Nevotex-konsernin ISO26000 kestävän kehityksen standardin mukainen työskentelymalli. Tämän työn alustaksi valittiin YK:n Global Goals 2030 -malli, jossa päätimme alun perin keskittyä neljään 17 globaalista tavoitteesta.

Olemme työskennelleet ahkerasti ja järjestelmällisesti ja suurella sitoutumisella. – Nyt se työ palkitsee meidät ja meidän asiakkaamme.

Todennuksen teki riippumaton toimija ja se tapahtui kahdessa vaiheessa. Nevotex auditoitiin hyväksytysti toukokuussa 2022.

Emme kuitenkaan ole valmiita vain siksi, että olemme saavuttaneet tämän tavoitteet. YK:n globaalit tavoitteet kannustavat meitä jatkamaan työtä kestävän kehityksen eteen ja työskentelemme jatkuvasti niiden tavoitteiden saavuttamiseksi mahdollisuuksien mukaan.

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain! Keskitymme ensisijaisesti tavoitteiden mukaiseen toimintaan; 3, 5, 7, 8, 10, 12, 13, joissa keskitytään erityisesti jäljitettävyyteen toimitusketjussa ja korostetaan valikoimaamme korkeammalla kestävän kehityksen tasolla.

Pian julkaisemme myös vuosittaisen vastuullisuusraportin vuodelle 2021, jossa on lisätietoa työstämme vastuullisuuden puitteissa sekä kuvauksia tekemisistämme.