TEKONAHKA TUOTANTO

SKÄRGÅRDSTUNNAN

TYYLIKÄS KANSI LUONNONLÄHEISIIN KYLPYTYNNYREIHIN

Skärgårdstunnanin puulämmitteisissä kylpytynnyreissä klassinen kylpykokemus yhdistyy moderniin mukavuuteen ja pohjoismaisiin designelementteihin. Tuotteita myydään 13 maassa ja ne on valmistettu huolellisesti valituista ja kestävistä materiaaleista, joiden kunnossapito on helppoa. Nevotex vastaa eristävästä kannesta, jolla on sekä käytännöllinen että esteettinen tehtävä.
– Kansi on tärkeä osa kylpytynnyriä ja monet asiakkaat haluavat ostaa sen. Se suojaa vettä ja kylpytynnyriä roskilta ja lialta, ja sitä käyttämällä vesi lämpenee nopeammin ja pysyy lämpimänä pidempään, kertoo Skärgårdstunnanin projektipäällikkö Eric Söder.

 

ENSILUOKKAISUUTTA JOKAISESSA YKSITYISKOHDASSA

Koska kylpytynnyrit ovat ulkona ympäri vuoden, ne ovat alttiina monenlaiselle rasitukselle. Siksi kaikilla komponenteilla, eikä vähiten kannella, on oltava hyvä lämmön, kylmyyden, auringonvalon ja kosteuden kestävyys. Koska Skärgårdstunnan haluaa tarjota kokonaisvaltaisen kokemuksen ja ensiluokkaisen tunnelman, on erityisen tärkeää, että kaikki yksityiskohdat ovat korkealaatuisia ja niissä on oikeanlainen muotokieli.

VASTAA KOKO VALMISTUSPROSESSISTA

Kansi on verhoiltu keinonahalla, joka on valittu erityisesti Skärgårdstunnanille. Nevotex vastaa koko valmistusprosessista materiaalien hankinta, leikkaaminen, ompelu ja asennus mukaan lukien. Lopputuotteen korkeat laatuvaatimukset tarkoittavat, että tuotantoteknisiä haasteita on paljon.
– Materiaalia on vaikea ommella ja se vaatii tehokkaiden ompelukoneiden lisäksi myös alan erityisosaamista, kertoo Nevotexin myyntiedustaja Markus Malmén.

 

KORKEAA LAATUA AIKATAULUN MUKAISESTI

Hieman yli vuosikymmen yrityksen perustamisen jälkeen Skärgårdstunnanin tuotteita myydään 13 Euroopan maassa, ja myyntikäyrä on noussut tasaisesti jo usean vuoden ajan. Vuonna 2020 myytyjen tuotteiden määrä kasvoi merkittävästi, mikä on muuttanut myös Nevotexin toimintaa.
– Yhteistyömme on ollut hyvää ja vahvaa jo pitkään, ja Nevotex on todella tehnyt kaikkensa mukauttaakseen tuotantoaan ja vastatakseen tarpeisiimme. Voimme aina luottaa siihen, että Nevotex toimittaa korkeaa laatua oikeaan aikaan, ja yrityksen osaaminen ja joustavuus auttavat meitä hyödyntämään positiivista trendiä ja kehittämään tarjontaamme, Eric Söder kertoo.

 

ASIAKAS: Skärgårdstunnan
VERHOILUMATERIAALI: Florida – Keinonahka
”Nevotex on todella tehnyt kaikkensa mukauttaakseen tuotantoaan ja vastatakseen tarpeisiimme.”

ERIC SÖDER

Projektipäällikkö - Skärdgårdstunnan